Think!

Think! schoenen

Met Think! schoenen aan uw voeten kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bent u overgevoelig en zoekt u chroomarme schoenen?

In het Oostenrijkse Kopfingen is een schoenmakerij gevestigd met een groot traditioneel bewustzijn, die zichzelf tot doel heeft gesteld om met de hand prachtige, tijdloze schoenen te vervaardigen. Het merk THINK! wijdt zich aan deze passie, uit overtuiging dat werkelijke kwaliteit geen tijd kent.

In het handmatige productieproces van Think! schoenen in Europese fabrieken wordt leer gebruikt van dieren afkomstig uit Europa. Bij het looien van het leer van Think! schoenen worden zo weinig mogelijk oplosmiddelen gebruikt. Daarnaast biedt Think! een ruim assortiment schoenen dat uitsluitend bestaat uit plantaardig gelooid leer, waarbij uitsluitend natuurlijke looimiddelen zijn gebruikt. Binnen in de schoen staat bij deze schoenen een bloemetje afgedrukt. Deze schoenen zijn gegarandeerd chroomarm. Al het leer gebruikt voor de productie van Think! schoenen wordt uitsluitend met plantaardige kleurstoffen geverfd.

Schoenenfabrikant Think! volgt altijd de stelregel, tijdloze, mooie schoenen te produceren. Dit is de passie van Think!. Wat tijdloos is, kan niet worden gemeten door een klok.